Onze Producten

Omdat u en uw huid alleen het beste verdient, maken wij gebruik van de meest professionele producten mét hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, vrij van kleur- en bewaarmiddelen, vegan en cruelty free! Een greep uit ons assortiment:

  •  Environ Met trots ons paradepaardje! Environ ontwikkelde een uniek gepatenteerd step up systeem. Dit systeem met unieke ingrediënten en vooral veel vitamine A, niet alleen dé antiaging vitamine maar, zo veel meer … zorgt dat uw huid terug gezond en in topconditie word gebracht! Het geeft uw huid een natuurlijke gezonde uitstraling en dit met blijvende resultaten, een leven lang.

 

  •  Jane Iredale Een gezonde huid verdient een gezonde make-up! Wij vonden dit in Jane Iredale. Deze gezonde, cleane, minerale make-up is een velenging van uw dagelijkse verzorging. Door uitsluitend zuivere ingrediënten heeft deze make-up een natuurlijke SPF die u beschermen. Deze make-up geeft uw huid een natuurlijke uitstraling, heeft een fijne textuur en is door iedereen makkelijk aan te brengen.

 

  •  ANP Advanced Nutrition Programme Om op korte tijd de juiste resultaten te bereiken, vul je dagelijkse verzorging dan aan met deze huidsupplementen. Deze voeden de huid van binnenuit. Ook dit is essentieel voor een gezonde huid.

 

  • Moroccanoil Deze heerlijk geurende producten gemaakt van de zuivere goudkleurige arganolie. Wij bieden u het hele assortiment voor huid én haar.

 

  •  Marc Inbane Een door iedereen gemakkelijk aan te brengen bruinen zonder zon. Deze producten geven uw huid een mooie natuurlijke bruine teint. Niet alleen voor lichaam, maar ook voor het gelaat. Spraytan kan uitgevoerd worden in het instituut, u kunt de producten meenemen voor thuis dan kan u lang genieten van uw mooie gezonde gebruinde teint.

 

  •  Alessandro Breed gamma om onze handen te verzorgen. Niet alleen nagellakken met elk seizoen nieuwe modetinten, maar ook een ruim aanbod om onze nagels en nagelriemen te versterken en te herstellen. Onze nagelstylisten zullen u graag uitgebreid informeren.
Onze Producten
Onze Producten